DESPRE NOI

Un obiect de mobilier ar trebui să reprezinte o poveste. Un „strop” de fantastic, menit să complimenteze o cameră, să întregească un design și să desăvârșească o locuință, transformând-o într-un veritabil cămin, confortabil și plin cu zâmbete calde și senine. Bine te-am găsit! Suntem Atelierul Zazu și de peste 4 ani transformăm obiecte de mobilier în opera de artă destinate deopotrivă celor mici și celor mari, concentrându-ne acum în primul rând pe micile minuni și pe modurile prin care le putem transforma accesoriile esențiale pentru odihnă, joacă și studiu în veritabile piese de basm care să stârnească creativitatea și care să surprindă pe deplin spiritul ludic.

Aici, în atelierul nostru, creionăm cu multă migală, pricepere și pasiune fiecare proiect în parte, transformând lemnul într-un pat, șifonier, sau obiect de mobilier unic și irepetabil, de care copiii (și, firește, prin extensie și părinții lor) să prindă mare drag, mulți ani de acum încolo. Lucrând de fiecare dată personalizat, înțelegând că fiecare dorință sau nevoie e unică, ne asigurăm de asemenea de faptul că doar creativitatea ta poate reprezenta limita, știind bine că aceasta e infinită.

De la idee la finalizare e o cale lungă, e adevărat, dar păstrând dragostea față de fiecare proces de execuție în parte, fie el mai simplu sau mai complex, ne asigurăm de faptul că acest drum e parcurs trasând o linie a excelenței de la care nu ne abatem, indiferent de proiect. Astfel, curatoriem cu multă migală și responsabilitate materia primă, de la producători locali din România, degroșăm lemnul brut, îl curățăm, îl uniformizăm, îl nivelăm și îl finisăm mai apoi, înainte de a verifica ca orice imperfecțiune să fie chituită și ca orice muchie ascuțită să fie îndepărtată, căci siguranța e la fel de important precum eleganță. Artizanii noștri iscusiți finisează mai apoi produsul brut, înainte de a-l asambla pentru prima oară, sub formă de test.

Odată finalizate aceste etape, obiectul de mobilier intră „la grund”, pentru a-i identifica toate imperfecțiunile. Câteva etape mai târziu, după o nouă chituire și o „șmirgheluire” completă, produsul e pregătit să îmbrace haine noi. Alți artizani, la fel de pricepuți, aplică un prim strat de vopsea, înainte de a se asigura o dată în plus că fiecare piesă în parte e lipsită de imperfecțiuni neidentificate anterior. Un nou strat de vopsea special și-o ultimă verificare pregătesc la sfârșit produsul pentru un al doilea montaj și pentru noua sa viață într-o locuință menită să fie luminată din plin de efectul ”Zazu”: Unul al candorii și-al bucuriei sincere.

Știm, acest proces complex înseamnă adesea că produsul pe care-l aștepți cu atâta nerăbdare va ajunge la tine în 4 săptămâni, uneori chiar puțin mai mult. Îți promitem însă faptul că această așteptare va merita din plin și că rezultatul final va fi de fiecare data nu doar autentic ci și pur special. Așa cum îl visai… și-un pic peste. Nu-ți rămâne astfel decât să te convingi, lăsându-ne să-ți transformăm un vis în realitate! Ne bucurăm că ești aici, acum. Alege să rămâi!