Pat Montessori Aura

3,000 lei

ÎN STOC

Camera copilului tău joacă un rol esențial în dezvoltarea acestuia, iar patul este elementul principal! Cumpără Pat căsuță Aura pentru copii cu sertare și vei obține toate avantajele unui produs special conceput pentru o evoluție sănătoasă a copilului, în timp ce optimizezi spațiul de depozitare și funcționalitatea camerei. 

 

- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Camera copilului tău joacă un rol esențial în dezvoltarea acestuia, iar patul este elementul principal! Cumpără Pat căsuță Aura pentru copii cu sertare și vei obține toate avantajele unui produs special conceput pentru o evoluție sănătoasă a copilului, în timp ce optimizezi spațiul de depozitare și funcționalitatea camerei. Un pat căsuță te va ajuta în mai multe moduri și va contribui la dezvoltarea copilului tău.

Pat de tip căsuță Montessori care stimulează independența

Acest pat căsuță Montessori este conceput utilizând cele mai moderne principii din educația Montessori, ajutând copilul să devină independent. Patul este montat foarte aproape de podea ceea ce face ca micuțul tău să îl poată folosi fără să aibă nevoie de ajutorul tău atunci când se urcă în pătuț sau când trebuie să coboare. De asemenea, aspectul întregului ansamblu crează mediul perfect pentru stimularea imaginației și a jocului re roluri liber sau ghidat.  Cu ajutorul acestui pat căsuță pentru copii vei putea petrece timp de calitate alături de copilul tău.

Pat Montessori Căsuță Aura adaptabil vârstei copilului

Patul de tip căsuță Aura pentru copii, cu sertare include un cadru, gărduțul și somiera. Atunci când copilul crește, nu trebuie să înlocuiești patul. Poți elimina doar elementele suplimentare și vei obține un pat clasic potrivit unui copil mai mare. În plus, datorită materialelor de foarte bună calitate, acest pătuț este rezistent și astfel, vei economisi în ceea ce privește investiția într-un pat pentru copii nou.

Pat căsuță pentru copii cu sertare pentru optimizarea spațiului

Patul Aura cu design Montessori nu este doar un pat căsuță simplu, venind și cu spații de depozitare care te vor ajuta să optimizezi spațiul din camera copilului. În felul acesta nu mai este nevoie să folosești foarte multe piese de mobilier pentru camera copilului tău. Sertarele sunt concepute astfel încât să nu poată fi deschise ușor de către copii, astfel încât să se evite accidentele.

Salteaua nu este inclusa in pret.
Patul este ușor de asamblat.
Costul transportului este 200 ron si nu este inclus în prețul patului.
1.Patul se poate achita cu cardul integral pe site .
2.Cu avans de 50% in contul societăți.
3.In 3 sau 6 rate cu card de cumpărături BT, BRD, ALPHA BANK, FIRST BANK.

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat Montessori Aura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *