Pat Casuta cu baldachin model Izabela

3,300 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Vrei să investești într-un pat pentru camera copilului, dar așa-i că nu te încântă ideea unuia obișnuit, clasic?

Îți dorești pentru puiul tău un pat spațios în care să se simtă confortabil și al cărui design creativ să-l atragă spre somn? Alege Patul Căsuță cu Baldachin, model Izabela, special creat pentru el.0

Bucurați-vă împreună de beneficiile lemnului masiv

Investește într-un loc de poveste ce-l va atrage la odihnă, relaxare și joacă. Un loc pe care să-l simtă parte din lumea lui, un pat cu personalitate, pe care îl poate folosi mult timp, datorită conceptului de creare, ce poate fi executat în funcție de preferințele voastre. Baldachinul poate fi înlăturat, iar patul așezat pe mijloc.

Bucură-te de rezistența lemnului masiv, cunoscut pentru perioadele îndelungate în care poate fi folosit și întreținut. Este nevoie să folosești doar un produs de curățat cu acțiune ușoară care îi va menține strălucirea.

Investește într-un pat ce oferă dormitorului o părticică din natură. Efectul lemnului asupra stării generale de bine este foarte cunoscut, iar proprietățile termice ale acestuia sunt importante, deoarece emană căldură, gradul de confort fiind unul ridicat.

Adaugă farmec dormitorului puiului tău, cu acest pat căsuță cu baldachin model Izabela

Îl poți integra cu ușurință printre celelalte piese de mobilier, datorită versatilității. Lemnul masiv adaugă valoare camerei, chiar și atunci când sunt combinate cu elemente moderne, cu aspect minimalist.

Poți alege culoarea ferestrei în funcție de preferințe. La fel și dimensiunea, dintre mai multe disponibile: 90×200/180h, 100×200/180h, 120×200/180h, 140×200/180h, 160×200/180h. Salteaua nu este inclusă în preț, dar o putem comanda pentru tine, astfel încât tu poți primi în același timp patul și salteaua.

Poți alege să încorporezi sertare în pat, pentru depozitarea jucăriilor sau a altor obiecte. Patul Căsuță este prevăzut cu polițe pe care poți așeza cărți, rame foto, o lampă sau alte obiecte preferate. Obiecte la care el poate să ajungă cu ușurință și care nu-i fac rău. Nu depozita pe acele polițe obiecte ascuțite sau altfel de lucruri de acest gen.

Împiedică căderea celui mic din pat prin adăugarea unui gărduț de protecție.

Dă viață dormitorului copilului cu acest pat căsuță cu baldachin, confecționat din lemn masiv, ce oferă o notă regală aspectului camerei. Ajută-l să se simtă prinț sau prințesă! Oferă-i copilului tău o lume de basm! Lumea în care să se simtă cel mai iubit copil din lume!

Alege modalitatea ușoară de a înveseli copilul cu acest pat căsuță cu baldachin, model Izabela

Poți achita în rate. Optează pentru plata unui avans de 50%.

Modelul se poate executa pe comandă, așa că nu ezita în a ne contacta. Suntem atenți la nevoile și dorințele clientului, iar livrarea este asigurată pe întreg teritoriul țării.

Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul, iar prețul patului variază în funcție de dimensiunea patului și de modelul ales.

Surprinde-l pe cel mic cu acest model de pat căsuță cu baldachin care îl va încânta. Oferă-i șansa de a se simți și a fi diferit!

Acest produs il trimitem in toata Romania .Este din lemn masiv .Este un model ce se poate folosi mult timp ,baldachinul se poate inlatura si ramane pat de mijloc pe viitor .Este un model ce se poate customiza atat pentru fete cat si pentru baieti prin schimbarea culori ferestrei .Dimensiunile sunt la alegere il facem pe comanda.Produsele se pot achita si in rate sau cu avans de 50% .Pe site exista optiunea de plata cu cardul integral,sau se poate achita in rate .Modelul il livram in toata Romania prin curier asigurat .

Specificatii: Este un produs din lemn masiv si Mdf vopsit .Modelul se executa pe comanda .

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat Casuta cu baldachin model Izabela”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *