Pat Casuta Montessori Hansel&Gretel

3,700 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Te-ai săturat de momentele în care cel mic nu vrea să adoarmă?Ești atât de istovită încât simți că trebuie să faci ceva pentru a-l determina să meargă la culcare?

De multe ori, copilului nu-i place patul în care trebuie să adoarmă. De ce nu ai investi în bucuria lui? Oferă-i clipe minunate ce-l vor purta pe tărâmuri magice în care el însuși devine un super erou.

Alege Patul Căsuță Montessori Hansel și Gretel.

Un pat spațios, tip căsuță, parcă desprins din povestea Hansel și Gretel, scrisă de frații Grimm. Un pat al cărui design jucăuș și atrăgător îl va motiva să adoarmă în cel mai confortabil loc.

Ajută-l pe cel mic să se relaxeze în cel mai frumos dormitor

Creează din locul de odihnă al copilului, cuibul său preferat în care va adormi ușor, datorită design-ului de poveste. Alege patul potrivit pentru un copil sau chiar doi, fabricat din lemn masiv.

Integrează natura în dormitorul copilului tău prin adăugarea acestui pat ce se va transforma în zona lui preferată. Poți adăuga și alte detalii, precum jucării sau lumini calde pe acoperișul căsuței.

Adaugă farmec și creativitate dormitorului puiului tău, cu Patul Căsuță Montessori Hansel și Gretel

Creează un loc de joacă în jurul patului, dacă îți permite spațiul și lasă-l să se simtă precum în basmele lui preferate. Alege culoarea preferată a ferestrelor. Poți încorpora sertare în pat, pe care le poți folosi pentru depozitarea jucăriilor sau a altor obiecte. Adaugă ușa glisantă, pe stânga sau pe dreapta. Totul depinde de tine, de nevoile și preferințele tale.

Poți alege din mai multe dimensiuni, precum 90×200/180h, 100×200/180h, 120×200/180h, 140×200/180h, 160×200/180h. Salteaua nu este inclusă în preț, dar o putem comanda pentru tine, dacă dorești, astfel încât tu poți primi în același timp patul și salteaua.

Oferă-i copilului spațiul în care să se odihnească și să se relaxeze! Oferă-i o lume de basm!

Ajută-l să devină independent cu Patul Căsuță Montessori Hansel și Gretel

Alege un pat diferit de ce ai văzut până acum. Un pat care folosește principiile Montessori, ce au la bază educația, stimularea creativității și susținerea independenței.

Un pat Montessori este un prilej pentru odihnă, dar și pentru joacă, relaxare și învățare. El va învăța să fie independent prin utilizarea unui spațiu mare doar pentru el, va deprinde abilități prin joacă și i se vor dezvolta mult mai ușor capacitățile cognitive. Un design creativ, cu elemente complete de siguranță și creativitate.

Investește într-un pat de calitate, tip căsuță cu baldachin

Profită de posibilitatea de plată în rate sau cu avans de 50%. Modelul se poate executa pe comandă, așa că nu ezita în a ne contacta. Suntem atenți la nevoile și dorințele tale, iar livrarea este asigurată pe întreg teritoriul țării.

Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul.

Prețul patului variază în funcție de dimensiunea patului și de modelul ales.

Contribuie la fericirea copilului tău, alegând Patul Căsuță Montessori Hansel și Gretel!

Un pat care il trimitem in toata Romania asigurat prin curier .Montajul la paturi este foarte usor de facut .Produsul este din lemn masiv vopsit ,dimensiunile si optiunile pt pat sunt la alegere. O mare parte din operatiuni sunt facute maual .Plata se poate face si in rate cu card de cumparaturi sau avans de 50% la toate produsele noastre.Modelul il livram in toata Romania asigurat

Specificatii: este un produs executat din lemn masiv ,operatiunile de executie sunt 95% manuale .

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat Casuta Montessori Hansel&Gretel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *