Pat copii Motessori tip Casuta 120/200 Theo2

3,000 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Locul în care ne odihnim este important pentru fiecare dintre noi. Cu atât mai important este pentru un copil, fiind la vârsta la care se dezvoltă.

Alege un loc special, creativ și funcțional în care să se joace și să doarmă. Alege ce este mai bun pentru el. Într-o zi îți va mulțumi pentru cum l-ai făcut să se simtă.

Oferă-i un zâmbet pe chip, la vederea Patului Montessori tip Căsuță Theo

Oferă celui mic locul cel mai plăcut din casă, alegând acest tip de pat căsuță ce are la bază principiile de educație și creativitate Montessori, în care dezvoltarea abilităților de viață independente sunt foarte importante.

Dimensiunile permit folosirea patului și de către doi copii. Lemnul masiv din care este fabricat patul creează senzația de intimitate și funcționalitate în același timp. Un pat desprins din cea mai frumoasă poveste. Povestea copilului tău!

Alege culoarea, dimensiunea și opțiunile potrivite pentru cel mic

Poți alege dimensiunea potrivită, în funcție de numărul de copii care vor dormi în el: 90×200/180h, 100×200/180h, 120×200/180h, 140×200/180h, 160×200/180h. Salteaua nu este inclusă în preț, dar o putem comanda pentru tine, dacă dorești, astfel încât să le primești pe amândouă. Poți opta și pentru sertare, pentru așezarea obiectelor preferate.

Protejează-l împotriva căderii, prin adăugarea unei uși, pe stânga sau dreapta patului.

Adaugă-i toate elementele, astfel încât cel mic să simtă că face parte din povestea lui preferată, cea pe care i-o citești în fiecare seară pentru ca el să viseze frumos și să se dezvolte cognitiv și emoțional. Știm cât de important este să citești copilului în fiecare seară. Iar acest pat îți oferă și ție spațiul necesar în care să te întinzi confortabil și să-ți ții puiul în brațe în timp ce îi povestești despre cum eroii din cărți există și în realitate.

Alege calitatea și investește într-un nou concept de pat

Un concept cu care părinții fac cunoștință și care-i atrag datorită principiilor creative. Este mai mult decât un pat. Este o lume în care își poate dezvolta abilitățile, în care poate lua propriile decizii, alegând să fie independent în lumea dormitorului său.

Profită de principiile Montessori, conform cărora ideea esențială este să creăm un spațiu pe care să-l folosească singuri după bunul plac. Astfel îl ajuți să devină independent de la vârstă mică, lucru care-l va ajuta la vârsta adultă.

Înveselește-i ziua copilului tău cu acest pat creat doar pentru el

Plătește în rate sau optează pentru un avans de 50%. Modelul se poate executa pe comandă, așa că nu ezita în a ne contacta. Suntem atenți la nevoile și dorințele tale, iar livrarea este asigurată pe întreg teritoriul țării. Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul, iar costul patului variază în funcție de dimensiune și de opțiunile adăugate.

Surprinde-l pe cel mic cu acest minunat model de pat, pe nume Theo. Ajută-l să-i schimbe denumirea, cu gândul la personajele preferate din cărțile sau animațiile preferate.

Toate modelele de paturi la trimitem in toata Romania prin curier asigurate .Din lemn masiv ,dimensiunile la alegerere cat si optiunile pt pat .Montaj foarte usor la ele .Se poate opta si pentru usa glisanta la toate modele de paturi Montessori ,suntem singurii care facem usa glisanta noi am inventat-o :)) .Punem acent pe finisaje sa fie totul foarte safe pt copii .Modelul il livram in toata România asigurat

Specificatii:Este un produs executat din lemn masiv ,executat manual .

  1. Andreea

    Mulțumim frumos Atelierul Zazu suntem foarte încântați de produs 🙂

Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *