Pat etajat copii cu topogan model Flavia din masiv

24,000 lei

ÎN STOC
Durata executiei este de 3 luni din momentul achitarii unui avans de 50 % din valoarea produsului.
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Puiul tău nu este extrem de încântat de momentul în care trebuie să doarmă? Unul dintre aceste motive pentru care refuză somnul poate fi chiar spațiul în care el nu se simte cu adevărat confortabil și fericit.

Paturile clasice pentru copii îl pot face să se simtă într-un spațiu plictisitor și deloc distractiv pentru ei.

Un pat Montessori îi oferă puiului tău o experiență uimitoare, plină de aventuri iar design-ul său atractiv și confortabil îl va îndemna la somn imediat, într-un culcuș confortabil și primitor.

Alege patul din lemn masiv etajat Flavia pentru distracție fără limite

Alege un pat care îl va transforma pe puiul tău într-un iubitor de distracție și explorare datorită designului său impresionant tip căsuță cu tobogan și scări.

Copilul tău va iubi să se cuibărească în partea superioară a patului (200x 90 cm) care poate fi folosită ca și loc de joacă sau ca pat pentru al doilea tău copil dacă îi adaugi o saltea.

Confortul pe care îl va resimți copilul tău în partea de jos a patului cu o lungime de 200 cm, o lățime de 140 cm și o înălțime de 21 de cm și o somieră robustă din lemn de pin, îi va asigura în somn cu adevărat odihnitor.

Toboganul impresionant din lemn de fag stratificat îl va impresiona în momentele sale de joacă și îl va face să fie extrem de atras de patul său.

Descoperă un pat impresionant, atractiv și util

Cu patul etajat Flavia în formă de căsuță, atunci când a venit timpul ca puiul tău să doarmă, acesta nu va fi forțat în nici un fel, din contră va fi atras de designul impresionant înspre locul său de dormit.

Cu toate că va alege, în primă fază să se joace poți fi sigur că acesta va adormi într-un, final cuibărit în patul său confortabil.

Mai mult decât atât puiul tău se bucură de două sertare în partea de jos și două spații de depozitare cu ușă, pe care le poate utiliza pentru a-și depozita jucăriile preferate.

În plus, patul Flavia îți oferă și un spațiu mai mare de depozitare cu acces din interiorul patului ce poate fi folosit atât de copilul tău pentru a-și păstra jucăriile ce-l vor însoți pe parcursul somnului sau te poți folosi tu de acest spațiu pentru a-i depozita lenjeria de pat.

Oferă-i puiului tău mai mult decât un pat, oferă-i un loc de poveste

Patul Flavia este acel loc în care puiul tău va trăi o poveste ori de câte ori se va cuibări sau vă alege să exploreze accesoriile patului precum toboganul, sertarele balamalele sau mânerele în forma unor figurine special create pentru a-l atrage.

Descoperă cât de ușor puiul tău va începe să își identifice patul ca fiind un spațiu de dormit extrem de relaxant și confortabil și să își adapteze.

Alege să îi oferi copilului tău o lume a multiplelor posibilități și o modalitate incredibilă de a explora joaca, somnul și momentele de odihnă.

Alege calitatea pentru copilul sau copiii tăi, în fiecare element al patului

Patul Flavia este confecționat din lemn masiv de pin cu finisaje de înaltă calitate, pentru ca puiul tău să rămână în siguranță, de câte ori îl va folosi, dar și pentru un design impresionant.

Pentru ca cel mic să aibă parte de o distracție pe cinste, toboganul este realizat din lemn stratificat cu grosimea de 18mm și lungimea de 210 cm, lăcuit cu mai multe straturi pentru a-i asigura o alunecară perfectă, de fiecare dată.

Entuziasmul pe care îl va avea, aduci când va dori să se cuibărească în locul de joacă de la etaj sau în cel de-al doilea pat, este susținut de scara în nuanța aleasă de tine iar acoperișul atractiv din lemn masiv de pin, lăcuit, în culoarea ciresului îl va face să se simtă ca într-o poveste, în patul său.

Dimensiunile totale ale patului:

  • Lungime: 45 cm (scară) + 206 (pat) + 44 cm (tobogan) = 295 cm;
  • Înălțime: 2.10 m;
  • Lățime: 1. 43 m;

Descoperă toate beneficiile acestui pat și bucură-te de orice tip de configurație pe care o preferi, indiferent că vorbim despre nuanțele lacurilor și a vopselurilor, care pot fi schimbate în funcție de dorința și preferințele tale.

Saltele nu sunt incluse în preț dar le putem comanda noi pentru tine și le primești o dată cu patul.

Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul.

Prețul patului variază în funcție de dimensiunea patului și de modelul ales.

Datorită faptului că acest model necesită montaj de către echipa noastră, îl poți comanda doar dacă ești din Constanța sau București.

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat etajat copii cu topogan model Flavia din masiv”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *