Pat etajat copii cu topogan model Flavia din masiv

ÎN STOC
Durata executiei este de 4 – 6 saptamani din momentul achitarii unui avans de 50 % din valoarea produsului.
Produsul prezentat este un pat supraetajat foarte robust din lemn masiv de pin cu finisaje de inalta calitate ce contine:
1. Partea superioara cu lungimea de 200 cm si latimea de 90 cm ce poate fi folosit ca si loc de joaca sau ca si pat daca se adauga salteaua. In cazul acestui spatiu somiera este din realizata dintr-o placa din lemn masiv de pin ce este lacuita sau vopsita. Inaltimea saltelei 21 cm.
2. Partea inferioara cu lungimea de  200 cm, latimea de 140 cm, inaltimea saltelei 21 cm.  Contine o somiera robusta din lemn de pin.
3. Toboganul este realizat din lemn de fag stratificat cu grosimea de 18 mm, lungimea 210 cm, lacuit cu mai multe straturi de lac pentru a asigura o cat mai buna alunecare.
4. Scara este realizata din lemn masiv , contine 2 sertare in partea de jos, 2 spatii de depozit cu usa si un spatiu mai mare de depozitare cu acces din interiorul patului. Accesoriile folosite, respectiv glisierele pentru sertare, balamalele, manerele cu diferite figurine sunt de inalta calitate, marca BLUM. Dimensiuni inaltime 125 cm , adancime 145 cm , latime sau fata 45 cm.
5. Acoperisul este realizat din lemn masiv de pin, lacuit, culoare cires.
6. Dimensiuni totale: Lungime : 45 cm (scara)+206(pat)+44(tobogan)= 295 cm Inaltime: 2.10 m Latime : 1.43 m Se pot executa diferite configuratii ale patului, cat si nuantele lacurilor si a vopselurilor pot fi schimbate in functie de dorintele clientilor. Saltelele nu sunt incluse in pret. Pot fi comandate de catre client sau le putem putem comanda noi si le livram in acelasi timp cu patul.
Transportul nu este inclus in pret, in afara Judetului Constanta.
Pretul transportului va fi stabilit in functie de localitatea unde se va face montajul.
Pretul se poate modifica in functie de dimensiuni si de modelul de pat ales.

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat etajat copii cu topogan model Flavia din masiv”

Adresa ta de email nu va fi publicată.