Pat etajat copii din lemn masiv cu scara si sertare model Adriano

9,000 lei

ÎN STOC

Somiera este parte din pat

- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Alege să îi oferi copilului tău o lume de poveste chiar în propria sa cameră. Bucură-te de fascinația pe care o va trăi în fiecare moment, atunci când va păși în spațiul său propriu, în care îl așteaptă un pat cu totul magic.

Camera puiului tău poate arăta de-a dreptul fascinant atunci când optezi pentru un pat Montessori, de tip căsuță, cu multiple funcții.

Descoperă bucuria copilului tău de a se juca și odihni într-un pat impresionant, creat pe măsura sa și cu gândul la el.

Descoperă beneficiile unui pat realizat după conceptul montessori

Acest pat masiv cu sertare, realizat după conceptul Montessori, din materiale de calitate este perfect pentru copilul tău, oferindu-i multiple beneficii, precum momente magice de joacă dar și un confort sporit în timpul somnului.

Puiul tău va avea parte de libertate deplină de mișcare, atunci când va dori să doarmă sau să se joace, patul fiind realizat cât mai aproape de sol dar și cu scări perfecte pentru el, pentru ca acesta să se simtă liber.

Alege să îi oferi copilului tău mai mult decât un pat, un concept care îl ajută să se dezvolte în mod armonios și să își creeze independența, încă de pe acum.

Bucură-te de un pat util cu un design impresionant

Camera copilului tău se poate transforma într-o cameră ruptă din povești, atunci când optezi pentru un pat Montessori.

Design-ul fascinant al acestuia poate îl va face pe copilul tău se simtă atras de momentele de somn și să nu se simtă presat atunci când a venit momentul odihnei.

Mai mult decât atât, culorile dar și aventurile în care se poate angrena înainte de somn îi vor oferi o experiență uimitoare de joacă, înainte de a adormi în patul său colorat și sigur.

În timp ce un pat clasic poate părea monoton sau chiar de speriat pentru puiul tău, acest pat îl va face pe cel mic să își creeze propriile povești la etajul patului, unde va avea parte de un spațiu sigur și perfect de joacă dar și de 2 ferestre colorate ce vor contribui la imaginația sa și la crearea de scene și jocuri diferite, în fiecare zi.

În plus, acest pat masiv cu sertare este o opțiune ideală atât pentru depozitarea jucăriilor puiului tău, pentru dezvoltarea motricității dar și pentru a păstra lucurile necesare copilului pentru somn.

Alege un pat de calitate, potrivit pentru puiul tău

Este firesc să îți dorești tot ce este mai bun pentru puiul tău. Din acest motiv, un pat montessori, confecționat cu gândul la el, din materiale de calitate este cu siguranță cel mai bun lucru pe care i-l poți dărui celui mic.

Pentru că puiul tău este unic, îți oferim posibilitatea de a-ți alege dimensiunile dorite, în funcție de vârsta copilului dar și de spațiul disponibil din camera acestuia.

În plus, culorile se pot personaliza în funcție de preferințele copilului tău sau de restul decorului din cameră.

Datorită scărilor foarte voluminoase ale patului, acest model are nevoie de transport din partea echipei noastre, astfel că îți putem oferi acest pat la comandă, doar dacă ești din București sau Constanța.

Patul este realizat în întregime din lemn masiv vopsit în culorile preferate și este executat manual cu grijă și atenție la detalii, pentru ca tu și puiul tău, să vă bucurați de cea mai frumoasă experiență, pe termen lung.

Alege să îi oferi puiului tău mai mult decât un simplu pat, oferă-i o poveste, independență, liberate, confort și singuranță, într-un singur produs.

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat etajat copii din lemn masiv cu scara si sertare model Adriano”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *