Pat dublu copii Montessori tip casuta Geo

7,500 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Ți-ar plăcea ca cei mici să aibă un spațiu multifuncțional, creat special pentru ei, pentru somn, relaxare și joacă? Un loc care să contribuie la dezvoltarea lor într-un mod cât mai armonios? Care să completeze toată educația pe care o primește de la tine?

Patul dublu tip Căsuță Geo este alegerea perfectă pentru un copil sau doi. Pot fi integrate atât într-un apartament, cât și într-o casă.

Patul permite eficientizarea spațiului, prin integrarea cu ușurință și a altor elemente de mobilier.

Patul dublu prevăzut cu polițe pe care plasezi cărți, jucării și alte obiecte, dar și cu o fereastră colorată ce duce spre o lume necunoscută. Spre lumea misterelor de care cei mici sunt atrași!

Oferă copiilor tăi șansa de a se bucura de cel mai frumos dormitor

Locul în care cei mici își petrec ziua este foarte important. Posibilitățile de a folosi spațiul în mai multe moduri, le oferă șansa de a crește și de a se dezvolta armonios.

Creează din dormitorul celor mici, o lume doar a lor

Poți opta pentru dimensiunea potrivită în funcție de spațiul disponibil și de numărul de copii. Alege dintre 90×200/180h, 100×200/180h, 120×200/180h. Salteaua nu este inclusă în preț, dar poate fi comandată pentru tine, dacă dorești, astfel încât tu poți primi în același timp patul și salteaua.

Alege să folosești spațiul într-un mod practic, prin încorporarea în pat a sertarelor folosite pentru jucării sau diverse obiecte.

Profită de toate elementele pentru ca cei mici să aibă parte de cea mai frumoasă experiență din timpul fiecărei zile. Ajută-i să aibă visele cele mai frumoase, să se dezvolte într-un decor de poveste.

Investește într-un pat multifuncțional. Un concept creativ și personal.

Un concept care începe să devină o alegere frecventă și în rândul părinților din România, datorită beneficiilor pe care le are asupra dezvoltării copiilor, dar și bucuriei lor de a trăi într-un loc mirific.

Lasă-i să-și testeze creativitatea și imaginația prin joc. Pentru că acest ansamblu oferă și posibilitatea copiilor de a se bucura de jocurile lor preferate. Alege ca principiile Montessori să contribuie la creșterea frumoasă a copiilor. Un pat desprins din povestea cea mai frumoasă a copiilor. Oferă-le șansa ca la vârsta adultă să fie responsabili, independenți.

Alege să faci de pe acum, o investiție minoră în viitorul copilului tău. Alege Patul dublu pentru copii Montessori tip Căsuță Geo.

Poți achita în rate. Alege să plătești un avans de 50%. Modelul se poate executa pe comandă, așa că nu ezita în a ne contacta. Livrarea este asigurată pe întreg teritoriul țării. Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul, iar prețul patului variază în funcție de dimensiune și de opțiunile adăugate.

Dăruiește-i copilului tău un pat confortabil, unic și modern! Dăruiește-i posibilitatea de a fi creativ!

Un model ce se potriveste atat itr-o casa mica de ex apartament cat si intr-o casa mare ,eficientizeaza spatiul ramanand loc pt joaca sau pt alte piese de mobilier .Si incap 2 copii lejer si in spatiu mic .Din masiv cu posibilitate de alegerea dimensiunilor si optiunilor pt pat .Doresc in descriere si inserarea anumitor cuvinte cheie pe care sa rankam .Modelul il livram in toata Romania asigurat .

Specificatii:Produs executat din lemn masiv ,un produs facut manual .

Additional information

DIMENSIUNE

Selecteaza dimensiunea dorita

CULOARE

Selecteaza culoarea dorita

SERTARE(2 BUCATI)

Selecteaza optiunea dorita

USA GLISANTA

Selecteaza optiunea dorita

Usa glisanta pe

Selecteaza optiunea dorita

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat dublu copii Montessori tip casuta Geo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *