Pat fete model Maria

3,600 lei

ÎN STOC

Pat din lemn  masiv si mdf vopsit

Transport 200 ron

- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Creează din dormitorul fetiței tale un loc de poveste

Alege patul de fete model Maria. Extrem de spațios, cochet, parcă desprins dintr-o poveste cu prințese. Un pat în care se va simți ea însăși, o prințesă. Prințesa ta!

Alege beneficiile lemnului masiv din care este confecționat patul, ce creează senzație incredibilă de confort. Personalizează-l prin adăugarea unei fotografii în cercul de pe mijlocul spătarului, pentru ca fetița ta să știe că îi aparține doar ei locul.

Optează pentru dimensiunea potrivită, în funcție de spațiul disponibil

Alege dimensiunea potrivită a patului, dintre cele disponibile: 100×200, 120×200, 140×200, 160×200. Salteaua nu este inclusă în preț, dar poate fi comandată pentru tine, astfel încât tu poți primi în același timp ambele produse.

Un pat ce întrunește cerințele tale, dar și pe ale fetiței, și pe care îl poți integra dormitorului, pe mijloc sau pe orice parte dorești, astfel încât spațiul creat să fie destul de mare pentru relaxare și joacă. Pentru a-i oferi independența de care ea are nevoie.

Un pat care să-i ofere și siguranța de care are nevoie pentru o odihnă plăcută. Un pat care o va ajuta să crească armonios, cu ajutorul vostru, al părinților.

Alege calitatea. Investește într-un pat confortabil cu design uimitor

Simte beneficiile acestui pat pentru fetițe, model Maria, fabricat din lemn masiv și mdf vopsit. Oferă-i fetiței tale cel mai important spațiu din dormitorul său, un loc în care să aibă cele mai frumoase vise.

Completează spațiul cu piese funcționale de mobilier care să-i stârnească curiozitatea în a le personaliza. De exemplu, adaugă o noptieră lângă pat, unde ea va putea așeza o ramă foto cu voi, dar și cu prietena ei cea mai bună, sau o lampă a cărei lumină caldă să o relaxeze indiferent ce moment al zilei este.

Înălțimea spătarelor patului, îi oferă posibilitatea de a se rezema pe o pernă în timp ce se joacă sau citește din cartea ei preferată.

Alege un pat ce se poate executa pe comandă, exact așa cum tu îți dorești

Profită de posibilitatea de a surprinde fetița ta în cel mai plăcut mod posibil. Un pat doar pentru ea. Un pat în care să se simtă confortabil. Plata se poate face în rate sau cu un avans de 50%.

Modelul se poate executa pe comandă și se poate livra indiferent în ce loc al țării te afli. Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul, iar prețul patului variază în funcție de dimensiune și de opțiunile adăugate.

Dăruiește-i fetiței tale cel mai frumos loc de odihnă! Un pat de prințesă!

Un model elegant ce doresc sa il rankez si pe Paturi Copii poate ma ajuta cu adaugarea in descriere a kw .Un model tot pe comanda din masiv si mdf vopsit .Cu livrare in toata Romania . Specificatii: Un produs executat din lemn masiv si mdf vopsit.

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat fete model Maria”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *