Pat fetite Montessori Clara

3,200 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Imaginează-ți cum fetița ta se relaxează într-un loc care îi poate fi în același timp și spațiu de odihnă, dar și unul de joacă. Cum ți se pare ideea? Nouă, așa-i? Imposibilă? Află că nu este.

Un pat care să-i ofere confort și control asupra propriului său spațiu. Gândit în baza principiilor de educație Montessori, cu accent pe stimularea creativității și independenței copilului, oferindu-i un loc în care poate experimenta.

Alege patul de fetițe Clara, un pat disponibil în mai multe dimensiuni, care poate fi prevăzut cu ușă glisantă, disponibil într-o gamă variată de culori, confecționat din lemn masiv și mdf vopsit, ce se poate executa pe comandă și transporta oriunde în țară.

Privește lumea prin ochii fetiței tale și alege patul de fetițe CLARA

Curioși din fire, copiii simt nevoia să exploreze orice, să facă tot soiul de asocieri inconștiente sau nu, iar acest pat o poate ajuta pe fetița ta să se bucure de odihnă, relaxare, învățare și joacă în egală măsură.

Ideea esențială este că patul devine precum o bază, înconjurată de toată camera. Propriul dormitor devine un loc uriaș, deschis, ea aflându-se în centrul acestei lumi. Se va simți încrezătoare pentru a face ce își dorește. În mod inconștient, copilul învață abilitățile de bază ale unei vieți adulte și responsabile.

Alege dimensiunea, culoarea și accesoriile potrivite dormitorului fetiței tale

Confortul resimțit de fetița ta într-un pat a cărui lungime este de 200 cm, cu o înălțime perfectă pentru ea, încadrat de o ramă precum într-o căsuță din poveste, este patul de care ea are nevoie.

Dimensiunile disponibile sunt 90×200/180h, 100×200/180h, 120×200/180h, 140×200/180h, 160×200/180h.

Adaugă gărduleț protector ce îi oferă siguranță în timpul somnului.

Educația începe de acasă!

Descoperă calitatea unui pat perfect de care fetița ta are nevoie

Patul Clara este confecționat din lemn masiv cu finisaje de calitate superioară, lăcuit în mai multe straturi pentru o netezire perfectă a materialului.

Ajută copilul să se bucure ea însăși de gradul de confort pe care-l poate oferi acest pat, ce îi poate deveni partener de somn, de joacă și de învățare.

Profită de posibilitatea de a comanda execuția acestui pat impresionant

Bucură-te de toate beneficiile acestui pat și alege o configurație pe placul vostru, indiferent că vorbim despre nuanțe, dimensiuni, ușă glisantă. Acestea pot varia în funcție de alegerile tale.

Salteaua nu este inclusă în prețul patului, dar acest lucru nu este o problemă, deoarece o putem comanda noi pentru tine dacă dorești, urmând ca tu să o primești împreună cu patul. Asigurăm transportul în toate colțurile țării, așa că nici din acest punct de vedere nu trebuie să-ți faci griji.

Plata poate fi efectuată în rate sau poți alege să achiți un avans de 50%. Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul, iar prețul patului variază în funcție de dimensiune și opțiunile adăugate.

Descoperă secretul zâmbetului permanent al copilului tău!

Un model tot pe comanda cu livrare in toata tara ,din masiv .Plata se poate in rate la toate produsele sau avans 50% .Produsele sunt facute manual .Modelul il livram in toata Romania asigurat prin curier.

Specificatii:Un produs executat din lemn masiv ,executat manual ,pe comanda .

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat fetite Montessori Clara”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *