Pat Montessori Casuta din lemn masiv Irina

3,100 lei

ÎN STOC
Pat Montessori căsuța pentru copii model Irina
Un model la nivelul solului potrivit de la vârste foarte mici de câte luni .

Un pat Montessori de tip căsuță Irina este una dintre cele mai bune alegeri pentru camera unui copil aflat în plină dezvoltare. 

 

- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Un pat Montessori de tip căsuță Irina este una dintre cele mai bune alegeri pentru camera unui copil aflat în plină dezvoltare. Cu ajutorula cestui pat, camera copilului se va transforma într-un loc de poveste pentru cei mici, astfel încât aceștia să se dezvolte armonios și să devină mai independenți. Paturile noastre respecta cele mai moderne recomandări, specifice educației Montessori.

Un pat Montessori pentru copii care stimulează independența

Acest pat pentru copii Montessori stimulează independența celor mici, deoarece este foarte aproape de podea, astfel încât copilul tău să poată să coboare sau să se urce în pat cât mai ușor, fără să aibă mereu nevoie de ajutorul părinților sau al altor adulți din cameră. Astfel, copiii vor prinde curaj și vor explora mai ușor mediul înconjurător.

Pat pentru copii Montessori care stimulează imaginația

Patul Irina pentru copii are un aspect foarte special, care stimulează imaginația celor mici, facilitând jocul de roluri și crearea scenariilor. Cu ajutorul acestui pătuț pentru copii, vei putea petrece timp de calitate alături de copilul tău și îl vei stimula să fie creativ, dezvoltându-i în același timp abilitățile sociale.

Pat Montessori căsuță pentru toate vârstele

Patul vine însoțit de un cadru și un gărduleț care să ajute la construirea căsuței și la obținerea unui mediu sigur. Ulterior, pe măsură ce copilul crește, poți îndepărta din aceste accesorii astfel încât să rămână un pat simplu, pe care să îl adaptezi vârstei copilului. În felul acesta nu este nevoie să investești periodic într-un pat nou.

Paturile pentru copii din magazinul nostru online sunt obținute din lemn masiv, astfel încât să facă față cu succes utilizărilor intense și să își mențină frumusețea pentru foarte mult timp. De asemenea, patul poate fi configurat atât în dimensiuni standard cât și în dimensiuni speciale, în funcție de caracteristicile încăperii în care se va monta.

Pretul afisat este pentru dimensiunea de 90/200/180H ,pentru alta dimensiune va rugam a selecta.
Salteaua nu este inclusa in pret.
Patul este ușor de asamblat.

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat Montessori Casuta din lemn masiv Irina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *