Patut Montessori Theo pentru copii alb

3,000 lei

ÎN STOC

Cauți un pat căsuță pentru copilul tău, care să te ajute să îi stimulezi imaginația și să îl determini să construiască povești în jurul lui? Alege Pătuț Montessori Theo pentru copii alb, care te va ajuta să transformi complet camera copilului tău pentru a o face mai interesantă și mai potrivită pentru dezvoltarea copilului.

- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu
Cauți un pat căsuță pentru copilul tău, care să te ajute să îi stimulezi imaginația și să îl determini să construiască povești în jurul lui? Alege Pătuț Montessori Theo pentru copii alb, care te va ajuta să transformi complet camera copilului tău pentru a o face mai interesantă și mai potrivită pentru dezvoltarea copilului.Pătuț Montessori Theo pentru copii alb special conceput pentru dezvoltarea copiluluiAcest pătuț pentru copii este conceput respectând principiile Montessori și vine cu avantajul de a oferi un mediu cât mai accesibil pentru copii, în care aceștia să devină independenți și să se dezvolte armonios. Așezarea acestui pat pentru copii sub formă de căsuță este foarte aproape de podea, astfel încât copilul tău să poată merge la somn singur și să poată coborî din pat fără să aibă nevoie de ajutorul tău și fără alte riscuri.Un pătuț pentru copii Montessori ușor de instalat și de utilizatDesignul acestui pat căsuță este adorat de copii iar mersul la somn se va transforma într-o experiență inedită. Materialul din care este realizat acest pătuț este de bună calitate și în plus, permite instalarea ușoară, respectând instrucțiunile care însoțesc pachetul. Comandând acest pătuț pentru copii în formă de căsuță, vei primi somiera, cadrul de pat și gărduțul. Ulterior, poți alege ce elemente montezi în funcție de vârsta copilului.Acest pat pentru copii este ușor de adaptat pentru mai multe vârste, iar atunci când copilul crește se va transforma cu ușurință într-un pat simplu. Poți customiza cu ușurință acest pat pentru copii, adăugând accesorii astfel încât să îl transformi într-o căsuță a poveștilor, cu ajutorul căreia să stimulezi imaginația copilului și să creați împreună cele mai interesante povești. Acest pătuț Montessori se potrivește atât pentru băieți cât și pentru fete și tot ce trebuie să faci este să îl decorezi corespunzător.
Salteaua nu este inclusa in pret.
Patul este ușor de asamblat.
Costul de transport pentru acest produs este 250 ron si nu este inclus în prețul patului.
1.Patul se poate achita cu cardul integral pe site
2. Cu avans de 50% in contul societăți.
3.Cu plata in 3 sau 6 rate cu card de cumpărături BT, BRD, ALPHA BANK, FIRST BANK

  1. Elena

    Recomand cu toată încrederea!Va mulțumim pentru profesionalism și seriozitate! Materialele folosite sunt de o calitate extraordinara astfel încât finisajele și culorile calde inspira eleganță în simplitate.

Add a review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *