Pat Tip Casuta Motessori model Twins

3,700 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

Imaginează-ți că puiuții tăi vor păși într-o poveste fascinantă, de fiecare dată când vor merge la somn sau vor intra în camera lor unde îi va aștepta un spațiu confortabil și plin de magie.

Observă-le bucura și entuziasmul cu care vor merge la culcare, chiar dacă somnul nu este activitatea lor preferată, datorită acestui pat căsuță, model twin.

Un pat potrivit pentru gemeni sau pentru copii cu vârste apropiate, va deveni, mai mult ca sigur locul preferat de a se juca, relaxa și odihni.

Descoperă un pat de poveste cu acest pat tip căsuță pentru copiii tăi

Somnul este extrem de important în dezvoltarea copiilor tăi, însă copiii vor prefera întotdeauna joaca în locului somnului. Din acest motiv, a alege un pat realizat după conceptul montessori, este o alege ideală pe care o poți face.

Design-ul său impresionat, sub formă de căsuța cu ferestre colorate, în nuanțele preferate de ei, îi va face să se simtă atrași de acest loc, ce pare o magie și nu un pat plictisitor.

Copii tăi vor avea libertatea de a se urca și coborî din pat, ori de câte ori își doresc, fără a avea nevoie de ajutorul tău. În acest fel ei își vor dezvolta independența și nu se vor simți constrânși sau temători.

Interiorul ferestrelor pot fi decorate cu imagini pe care copii tăi le iubesc sau cu peisaje fascinante din poveștile preferate.

Descoperă un pat ce va va oferi camerei copiilor tăi un aspect cu totul impresionant dar și un spațiul perfect, unde puiuții tăi se pot juca în siguranță.

Alege să le oferi copiilor tăi beneficii multiple într-un singur produs

Conceptul Montessori este unul foarte iubit în întreaga lume datorită aspectului fascinant dar și a utilității acestuia.

Patul tip căsuță Twin, nu doar că îi oferă atmosferei din camera copiilor o imagine de poveste foarte atractivă, dar este extrem de sigur și confortabil pentru copii tăi și are inclusiv spații de depozitare sub forma unor setare.

Acestea sunt la îndemâna copiilor tăi, astfel că aceștia își vor putea depozita jucăriile sau pot fi folosite pentru haine sau lenjeria de pat. Astfel își vor dezvolta capacitățile motorii dar cele organizatorice și vor învăța să fie independenți.

Protecțiile patului în formă de gărduleț, le va oferi senzația de a se juca odihni sau juca într-un spațiu de poveste.

Optează pentru un pat potrivit spațiului de care dispui

Patul Căsuța Montessori model Twin se face la comandă și poate fi comandat în culorile preferate de tine sau copii tăi.

Acesta este confecționat din lemn masiv rezistent în timp și poți opta, inclusiv pentru diferite elemente, în funcție de necesitățile tale precum setare sau ușă glisantă.

Montajul este asigurat de echipa noastră dacă ești din Constanța iar transportul se face în orice locație din România.

Alege-ți dimensiunile dorite în funcție de spațiul disponibil din camera copiilor tău și descoperă cum aceștia vor avea parte de o dezvoltare armonioasă, de o cameră de poveste și un pat perfect adaptat nevoilor lor.

 

Toate paturile livrare in toata tara prin curier asigurate .Pe Constanta mergem noi la montaj si este inclus .Model pe comanda cu posibilitate de alegere a dimensiunilor si optiunilor ,culoare ,sertare ,usa glisanta .Un model din lemn masiv ,dimensiuni pe comanda ,culoare la alegere .Il trimitem in toata tara modelul prin curier asigurat .

Un model ce il trimitem in toata Romania .

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat Tip Casuta Motessori model Twins”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *