Un pat Montessori de tip căsuță din lemn masiv este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru copilul tău. În magazinul nostru online găsești mobilier pentru camera copilului de calitate superioară, fiecare produs fiind executat hand made și adaptat spațiilor pentru care este cumpărat. Alege produsul perfect pentru camera copilului tău – avem produse atât pentru fete cât și pentru băieți.

Pat Montessori special adaptat pentru dezvoltarea copilului

Atunci când alegi un pat căsuță, nu obții doar o simplă piesă de mobilier ci și un loc în care copilul tău să se dezvolte. Aceste paturi au amplasare joasă, fiind aproape de podea, ceea ce contribuie la dezvoltarea autonomiei copilului. Acesta va putea să coboare și să se urce în pat fără să îți solicite de fiecare dată ajutorul și fără să se accidenteze.

Pat Montessori de tip căsuță pentru stimularea imaginației

Fiecare pat pentru copii Montessori din magazinul nostru online stimulează imaginația celor mici. Un pat căsuță se va transforma într-un loc de relaxare, dar și într-un loc în care poveștile prind viață. Știai că jocul de roluri contribuie la dezvoltarea imaginației copilului și a abilităților sociale? Cu un pat căsuță Montessori, poți să te distrezi alături de copilul tău, transformând căsuța într-un castel pentru prințese, într-un loc de joacă și în alte spații astfel încât să creați împreună scenarii și să puteți intra în diverse roluri. Dacă încăperea este împărțită de doi copii, aceștia vor relaționa mai bine unui cu celălalt și vor crea împreună povești.

Paturi căsuță adaptate pentru siguranță și durabilitate

Paturile sunt realizate cu drag și sunt special gândite pentru copii. Pot avea sertare în care să fie depozitate obiecte utilizate în camera copilului și de asemenea sunt dotate cu sisteme de siguranță așa cum sunt ușile sau gărdulețele. Mersul la somn se va transforma într-o adevărată plăcere într-un pat Montessori căsuță.

Poți alege între paturi căsuță duble, simple sau supraetajate

În gama noastră de produse vei găsi paturi Montessori duble, simple sau supraetajate. Un pat Montessori dublu este perfect pentru o cameră pe care o împart doi copii. Patul etajat este ușor de adaptat în apartamentele în care camera copilului este mică. De asemenea, dacă ai o cameră mare și mult spațiu de joacă, poți achiziționa un pat Montessori pentru copii cu tobogan.

Patul Montessori poate fi utilizat și pentru bebeluși, fiind dotat în acest caz cu ușa glisantă, iar atunci când copilul crește, ușa poate fi înlăturată, transformând patul într-unul adaptat vârstei copilului.

Paturi Montessori adaptate pentru fete și băieți

Paturile din gama noastră de produse pot fi adaptate pentru fete sau pentru băieți.  Poți alege culorile preferate ale copiilor care vor utiliza patul, iar ulterior, odată ce un astfel de pat Montessori pentru copii este instalat, vei putea să îl decorezi și să îl personalizezi astfel încât să se potrivească fetițelor sau băieților. Toate modelele din magazinul nostru online pot fi adaptate în funcție de necesități. Modelele de paturi Montessori se execută pe dimensiunile 90/200,100/200,120/200,140/200,160/200, dar pot fi realizate și în domensiuni personalizate.

Afișez toate cele 16 rezultate