Brand

Culoare

Materiale folosite

Tipologie

Afișez toate cele 23 de rezultate

Alege paturi montessori pentru copii, create special pentru puiul tău

Somnul puiului tău este extrem de important în creșterea și dezvoltarea lui cât mai armonioasă. Din acest motiv, patul are un rol esențial în confortul și calitatea somnului de care copilul tău se poate bucura, în fiecare clipă de somn din timpul nopții sau de peste zi. Dacă puiul tău nu se simte prea atras de momentele de somn, acum există o variantă excelentă prin care îl poți face să își dorească să doarmă. Alege să îi oferi puiului tău,  un pat montessori pentru copii, creat cu gândul la el în așa fel, încât acesta să îl atragă, dar și să îi ofere confortul și siguranța de care are nevoie. Aceste paturi îl vor fascina pe cel mic, dar și pe tine prin simplitatea, minimalismul, designul uimitor dar și prin calitatea și utilitatea acestora. Paturile de acest tip sunt mai mult decât un pat oarecare, sunt un întreg concept care se bazează pe independența puiului tău. Îți oferim o gamă variată din care să alegi cuibușorul potrivit pentru copilul tău, iar acestea îți garantează materiale de calitate din lemn masiv, aspect impresionant și sustenabilitate. Alege-ți modelul preferat din cele existente , dimensiunea potrivită sau culorile pe care puiul tău le iubește și creează-i un pat perfect pentru el, în care să aibă parte de cele mai frumoase vise și o creștere armonioasă.

Optează pentru un pat montessori căsuța, supraetajat sau dublu pentru băieți și fete

Așa cum puiul tău este unic și camera sa poate fi la fel.  Alege să îi oferi un pat montessori căsuță, supraetajat sau dublu pentru băieți și fete ce poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele tale sau ale lui.  Descoperă frumusețea unei camere a copilului tău ce va spune povești, optând pentru o formă de căsuță fascinantă sau bucură-te de un pat practic, supraetajat sau unul dublu pentru copii tăi.  Tu alegi forma dorită, culoarea sau elementele de decor pentru fetița sau băiatul tău.  

Paturile de tip căsuța

Paturile de tipul unei căsuțe sunt extrem de frumoase iar copii tăi le vor adora, datorită aspectului lor de basm și decorațiuni impresionante precum o fereastră, un acoperiș inedit sau un horn.  Potrivite atât pentru băiat sau fată, aceste paturi transformă orice cameră într-un cu adevărat fascinantă. 

Paturile supraetajate sau cu etaj

Paturile supraetajate sunt utile în spațiile mici dar le oferă copiilor tăi un moment distractiv, dezvoltându-le chiar și anumite abilități precum cele motorii.  În plus, aceștia pot explora varianta de a opta pentru locul preferat, în funcție de personalitatea lor. În timp ce unii preferă să fie aproape de pământ, alții iubesc să exploreze înălțimea.  Este recomandat să le oferi copiilor tăi un astel de pat, doar după vârsta de 8 ani. 

Paturile duble

Paturile duble sunt perfecte pentru camerele mai spațioase, în special atunci când copii tăi împart același dormitor.  Acestea îți oferă și utilitate datorită sertarelor ce pot fi dispuse sub pat, pe care le poți folosi în diferite scopuri, în timp ce te bucuri de un design cu totul deosebit.  

Descoperă dimensiuni variate: pat montesori 120×200, 140×200, 160×200 sau 90×200

Alege să te bucuri de un pat pe care îl poți personaliza nu doar ca și aspect și uitilitate ci și ca dimensiune.  Descoperă gama noastră variată de opțiuni indiferent că ai nevoie de un pat montessori în dimensiuni 120×200, 140x200x 160×200, 120×180 sau 90×200.  Mai mult decât atât, îți oferim inclusiv varianta de a-ți personaliza dimensiunea în funcție de spațiul tău disponibil din cameră, datorită faptului că orice model se face pe comandă.  Alege-ți modelul preferat, oferă-ne detalii despre dimensiunea dorită și noi îți creăm varianta perfectă pentru camera puiului tău, în orice dimensiune. 

Comanda pat montessori după schiță, la preț accesibil pentru camera copiilor

Pentru ca puiul tău să se bucure de un confort sporit îți oferim orice model din gama noastră de pat montessori după schiță la comanda, la preț accesibil perfect adaptat camerei copilului tău.  Dimensiunile alese trebuie să se potrivească atât cu spațiul disponibil cât și cu vârsta puiului tău.  Toate produsele din această gamă sunt confecționate din lemn masiv.  Bucură-te de plata în rata la orice pat pe care l-ai ales și de transport asigurat.  Alege să îi oferi puiului tău un somn confortabil și un aspect al camerei de poveste.