Pat tapitat copii 140/200 roz prafuit model Anastasia

3,400 lei

ÎN STOC
- +
Produs 100% românesc
Produs 100% românesc Produse realizate chiar aici, în atelierul nostru
Serie limitată
Serie limitată Realizate în serie mică, pentru a rămâne autentice
Produse bespoke
Produse bespoke Alege-ți un model unic, în funcție de specificațiile tale!
Sustenabilitate
Sustenabilitate Grija față de mobilierul tău reprezintă și grija noastră față de mediu

O adevărată căsuță în dormitorul puiului tău. Un loc de poveste aflat parcă în mijlocul naturii. Spațios, pentru ca el să se poată odihni și relaxa așa cum își dorește. Spătar cu tapițerie, a cărei senzație de catifelare creează o atmosferă caldă în dormitor.

Alege pentru copilul tău, Patul Căsuță tapițat pentru copii Anastasia! Alege ca somnul să-i fie liniștit!

Descoperă patul de poveste Anastasia, special pentru copiii tăi

Somnul este foarte important pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului, astfel că un pat trebuie să aibă darul de a-l îmbia spre a dormi. Așadar, patul Anastasia este alegerea ideală pentru un copil sau doi.

Completează-i dormitorul cu cel mai plăcut mod de a se odihni. Un pat unic și impresionant.

Fă din visul copilului tău o realitate frumoasă

Patul Anastasia ce urmează linia principiilor Montessori, cu accent pe independență și stimularea creativității, este alegerea perfectă pentru ca cel mic să-și trăiască copilăria în cel mai armonios mod.

Poți alege din mai multe dimensiuni, precum 90×200/180h, 100×200/180h, 120×200/180h, 140×200/180h, 160×200/180h. Optează din gama de culori disponibilă pentru tapițeria patului. Salteaua nu este inclusă în preț.

Poți alege chiar și un gărduleț protector ce îi va oferi siguranță în timpul somnului. Îl poți plasa oriunde, chiar și într-un dormitor de dimensiuni mici.

Investește în calitate și confort. Investește în Patul Anastasia.

Patul este confecționat din lemn masiv, vopsit și lăcuit în câteva straturi pentru a nu exista nici cea mai mică urmă de imperfecțiune.

Un concept de pat nou în România, dar care prinde din ce în ce mai mult, deoarece părinții înțeleg nevoile specifice de dezvoltare ale copilului. Nevoia ca acesta să crească frumos, dar în același timp, să beneficieze de educația pe care o poți oferi din primii ani de viață. Educația pe care tu deja i-o oferi, principiile de creare a patului fiind doar o completare a ceea ce tu îi oferi copilului.

Primește patul copilului tău chiar în fața casei tale!

Plata se poate face și în rate, iar livrarea patului este posibilă indiferent în ce loc din țară te afli. Prețul transportului este stabilit în funcție de localitatea unde se face montajul, iar prețul patului variază în funcție de dimensiunea și de opțiunile adăugate.

Lasă-l să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a vieții. Creează-i mediul necesar pentru a se bucura de Copilărie!

Un model ce se poate alege culoarea tapiteriei cat si a masivului cum sa fie vopsit .Dimensiunile si optiunile pt el sunt la alegere.Un model ce il trimitem in toata Romania .

Specificatii: Din lemn masiv ,tapiterie .Un produs executat manual .

Nu există nicio recenzie.

Fii primul care lasă o recenzie la “Pat tapitat copii 140/200 roz prafuit model Anastasia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *