Brand

Culoare

Materiale folosite

Tipologie

Afișez 1 - 24 din 25 de rezultate

Cu gama noastră de paturi pentru copii Montessori, căsuță și etajate vei contribui activ la dezvoltarea copilului tău, ajutându-l să fie mai independent și stimulându-i creativitatea. Iată care sunt toate avantajele pe care aceste paturi pentru copii Montessori ți le oferă. Patul copilului tău reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri din camera lui. Este cuibul în care doarme și trebuie să îi ofere confort și protecție, iar un pat Montessori răspunde tuturor acestor cerințe.

Avantajele unui pat Montessori pentru copii

Paturile Montessori pentru copii sunt frumoase, simple și minimaliste. În plus, aceste paturi pentru copii Montessori vin cu mai multe avantaje: ·         Sunt confecționate din lemn – paturile Montessori sunt fabricate în totalitate din lemn natural și sunt lucrate personalizat astfel încât să fie adaptate unei bune dezvoltări a copilului. ·         Poți alege culoarea – poți opta pentru orice culoare dorești, inclusiv pentru cea naturală a lemnului astfel încât să adaptezi patul camerei copilului tău. ·         Sunt confortabile – camera copilului trebuie să fie caracterizată în primul rând prin confort, iar un pătuț pentru copii Montessori oferă un nivel ridicat de confort. ·         Oferă spațiu creativ – un pat Montessori căsuță sau un pat supraetajat Montessori cu un design special, oferă locul ideal în care copilul tău să își dezvolte imaginația și să testeze jocul de roluri.

Paturi Montessori adaptabile vârstei copilului

În gama noastră de produse vei găsi paturi care se adaptează cu ușurință vârstei copilului tău. Paturile sub formă de căsuță sunt trendul anului. Sunt frumoase, sunt creative și sunt sigure, iar unul dintre principalele motive pentru care părinții iubesc aceste paturi este că sunt foarte decorative. Pentru un efect special, patul poate să aibă și o fereastră. Ulterior, atunci când copilul crește, aceste paturi Montessori pentru copii, pot fi adaptate prin înlăturarea cadrului pentru căsuță și a gărduțului de siguranță, astfel încât să se transforme într-un pat simplu.

Paturi duble Montessori pentru copii sau paturi cu etaj

Patul dublu este alegerea perfectă pentru familiile cu doi copii, care împart aceeași cameră. Sub un astfel de pat vei avea și mai mult spațiu de depozitare pentru că ai mai multe setare. În cazul în care ai suficient loc în cameră poți alege un pat pentru copii dublu Montessori de tip căsuță cu paturi alăturare, iar dacă ai o cameră mică, poți opta pentru un pat Montessori etajat. Copiii vor adora aceste pătuțuri. Atrag atenția tuturor celor care intră în camera lor și în plus, le oferă un cuib în care fiecare are propria cameră, care asigură în același timp loc pentru joacă. Știai că și paturile etajate pot fi proiectate sub formă de căsuță? În oferta noastră vei găsi mai multe modele de paturi Montessori pentru copii, pentru toate preferințele. Paturile Montessori din magazinul nostru online sunt ușor de adaptat și de customizat. Poți opta pentru paturi Montessori cu sertare sau fără, cu rafturi pentru cărți sau fără, etajate sau clasice, duble sau simple, astfel încât camera copilului tău să devină un loc ideal pentru dezvoltarea armonioasă a copilului, bazându-te pe cele mai moderne metode de stimulare a acestuia.